[./index.html.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
2011
.GZTM
Verslag dart avond  07-05-2011
Nieuws
07.05.2011
Verslag dartavond 08-05-2011

Het was op een drukke en warme zaterdagavond toen alle darters weer naar de dunne knip kwamen om het op te nemen tegen elkaar. Dit was de avond van het dubbeltoernooi en het enkeltoernooi.

Veel darters waren al aanwezig omdat Timo deze zaterdagmiddag zijn 5e verjaardag vierde en veel darters al de hele middag in het zonnetje hadden zitten tutteren.
Namens alle darters    Timo proficiat!!!

De avond leek dus voor vele een goede avond te worden omdat de helft van de darters al onder invloed was. Helaas is dit niet waargebleken want onder invloed of niet er werd weer op “topniveau” gegooid.
De avond begon meteen goed omdat er geen even aantal darters waren en bepaalde darters dus al direct een vrijkaart naar de tweede ronde kregen. Dit onder het gejoel van de menigte.

Er zijn deze avond verschillende mooie wedstrijden gegooid maar ook verschrikkelijk slechte.
Enkele hoogtepunten waren in het dubbeltoernooi Frank en Jurgen die in het begin verassend goed gooide en dit ook aan iedereen lieten merken. Helaas toen ze Wouter en Rien tegen kwamen werden ze al heel snel erg stil.

Riekske had deze avond haar avond niet en gooide niet het niveau wat we van haar gewend
zijn en hierdoor is ze deze avond ook onttroont door Wouter in het enkeltoernooi.

Sommige darters (willem) werd de spanning te veel en moesten soms hun ogen even sluiten.

Er zijn deze avond verschillende aantekeningen gemaakt die volgens de dartersnormen van hoog niveau niet door de beugel konden. Het bestuur heeft hier aantekeningen van gemaakt en zal hier streng op toezien.

Frank van Lieshout heeft erg goed gegooid deze avond en heeft beloofd niet meer te oefenen om op gelijk niveau met de rest te blijven.

Wouter en Sander speelde weer als vanouds in de finale tegen elkaar.
Sander Willems presteerde het om 0-3 achter te komen staan tegen Wouter(de clubkampioen van vroeger) maar werd toen helaas met harde hand ingemaakt en verloor met 8-6.

Iedereen bedankt voor weer een fijne avond en tot de volgende keer.

Willem van de Burgt
  
Sander Willems en
Riekske van der Biezen zijn verslagen

Wouter van Lieshout opnieuw de beste !


  
Op gemaakt

door: Willem van de Burgt
plaats: Heeswijk
datum: 07-05-2011