[./index.html.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
2010
.GZTM
Het was een warme Zaterdagavond  en  de opkomst van de leden was gemiddeld. De echte die-hards waren natuurlijk allemaal aanwezig.
Het was een rumoerige avond met veel jeugdige fans die voor de mogelijke afleidingen zorgde. Maar zoals onze sterspeler wouter altijd zegt: Het is topsport en dan moet je ook met afleidingen om kunnen gaan.

Er waren veel verassende uitslagen deze avond. Willem van de Burgt heeft zijn slechtste avond ooit gehad en presteerde het om in 1 potje ongeveer 6 maal langs het bord te gooien. 
Het onpartijdige lootsysteem besloot dat Sander Willems en Wouter van Lieshout al in de 2e ronde tegen elkaar uitkwamen en hierdoor werd Sander al vlug uitgeschakeld na een spannende partij.
Ik heb deze 2 eens goed bestudeerd en je kunt zien dat dit grote rivalen zijn. Zodra 1 van deze spelers goed gegooid heeft en terugloopt van het bord dan kijken ze allebei even stiekem en lachend naar de tegenspeler.
Echter zodra ze slecht gegooid hebben dan kijken ze de andere kant op. Hieraan herken je de echte topspelers.

Riekske van der Biezen kwam deze avond ook verassend hoog en finishte op een welverdiende 4e plaats. Ook Frank van Lieshout liet zien bij de beste 4 te horen deze avond.

Voor Rien van Uden viel het doek helaas ook al redelijk snel deze avond. Wij zijn eigenlijk meer gewend van deze underdog maar ach, we hebben allemaal wel eens een slechte avond.

De finale vond plaats tussen Wouter van Lieshout en Gerben van Lieshout. Helaas kon Gerben niet goed tegen de warmte en de afleidingen en verloor hierdoor met 5-1.
Wouter was deze avond weer zeer zeker van zichzelf en was niet te flauw dit tegen iedereen te zeggen.
Sommigen noemen het zelfverzekerd en sommige een psychologisch spel. Wat het is weet ik niet maar 1 ding is duidelijk, hij wint er wel door.

Al met al weer een gezellige en geslaagde avond.
Iedereen bedankt voor zijn komst en tot de volgende keer.
Nieuws
05.06.2010
Verslag dart avond  05-06-2010
Gerben van Lieshout
klimt in de ranglijst.

Wouter van Lieshout
Stevig op eerste plaats.
Door: Willem v.d. Burcht
Plaats: Heeswijk
Datum: 5 juni 2010
Opgemaakt