[./index.html.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
2010
.GZTM
Verslag dart avond  06-11-2010
Nieuws
06.11.2010

Verslag dartavond zaterdag 7 November.

Het was een zwoele zaterdagavond toen alle darters naar de dunne knip kwamen om weer een heerlijk potje te darten. De avond begon verassend toen medegedeeld werd dat er een nieuwe topsporter aan ons team werd toegevoegd. Dit was Bart van de Moosdijk.

Bart mocht het eerste potje van de avond openen tegen Frank van Lieshout die met veel geluk won van de nieuwkomer.

Volgens de deskundigen heeft Bart rustig aangedaan omdat hij niet meteen de eerste avond de clubkampioenen voor het hoofd wou stoten. Bart bedankt hiervoor.

Sander Willems werd deze avond geen tweede maar werd al vroeg in de avond uitgeschakeld door Gerben. Sander had volgens omstanders te lekker gegeten in zijn nieuwe keuken en had hierdoor een te volle maag om op het topniveau mee te kunnen spelen.

Ook Rien speelde deze avond niet zijn gebruikelijke niveau en werd uitgeschakeld door de gretige Wouter die deze avond zijn come back wilde maken. Wouter had waarschijnlijk flink staan oefenen want hij had een compleet andere tactiek toen hij tegen titelverdedigster Riekske speelde. Wouter speelde namelijk elke pijl naar de 19. De laatste keer dat Wouter zoveel op de 19 gooide kunnen de meeste mensen zich niet meer herinneren.

Riekske kon deze avond maar niet in haar (oude) ritme komen en verloor tegen Wouter.

Wouter werd na de eerste kleine overwinning weer meteen de zelfverzekerde topsporter zoals velen hem vroeger kende. De praatjes waren zoals vanouds en hij melde dat iedereen die vragen had deze gerust aan hem mocht stellen.

Frank v Lieshout schakelde Willem uit met 3-2. Frank speelde deze avond verassend goed maar was niet sterk genoeg tegen Gerben. Leuk was wel om te zien dat de hele familie van Lieshout deze avond zeer goed speelde en dus ook in de top 3 stonden.

De finale was Wouter tegen Gerben. Helaas niet zo’n spannende partij omdat Wouter zijn broertje met 5-1 inmaakte. Wouter was weer in topvorm door zijn overwinningen en kon het niet laten om iedereen te laten zien dat hij terug was.

Helaas waren er deze zaterdag vele vaste topdarters zoals Sander vd A, Daisy vd Moosdijk, Joris v Uden,Pieter van Deursen en Gerry Berg niet aanwezig.

Tot grote spijt van het bestuur moeten wij mededelen dat er in december geen dartavond zal zijn ivm Sinterklaas. In Januari zal de dartavond verplaatsen naar de tweede zaterdag van de maand ivm de kerstdagen en de jaarwisseling. Wij hopen iedereen dan weer te mogen verwelkomen.

  
Riekske is verslagen

Bart van de Moosdijk
Nieuw in dart club.

Willem gooit steeds
beter ( trainen ? ).

  
Op gemaakt

door: Willem van de Burgt
plaats: Heeswijk
datum: 06-11-2010