[./index.html.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Zaterdag 8 Januari was weer een superavond. De opkomst was groot hoewel sommige van de vaste darters helaas verhinderd waren. We begonnen deze avond met een grote verassing.
Jurgen opende de avond tegen Rien en Jurgen stond verassend goed te gooien. Rien kon hem niet bijhouden en zeker niet toen hij 2x 140 gooide. Jurgen heeft hier ook flink voor geoefend omdat hij uiteindelijk de clubkampioen wil verslaan. Volgens Jurgen is dit nog maar een kwestie van enkele maanden. Uiteindelijk versloeg Rien Jurgen met 3-2

Toen kwam de partij Willem tegen Joris. Deze partij was volgens mij wel het dieptepunt van de avond. Beide spelers gooide erg slecht en het duurde erg lang voordat ze van de 501 tot de 0 waren. Joris gooide toch nog iets beter en versloeg Willem met 3-1

In de partij daisy tegen Joris verloor Daisy helaas met 3-0 Daisy had deze avond veel pech, en kon de juiste spirit niet gevonden krijgen.
De kaartclub van de dames was ook erg gezellig, hiermee wonnen ze allemaal.

Toen kwam de partij Frank tegen Rien. Erg spannend leek deze in het begin niet omdat Rien al vlug met 2- 0 voor stond. Toen keerde echter het (geluk) en gaf Rien alles weer weg. Frank versloeg Rien met 3-2
Vele medespelers spraken dat als je met 2-0 voorstaat je dit nooit af mag geven.
Toch overkwam dit vele spelers deze avond.

Zoals bijvoorbeeld in de wedstrijd Wouter tegen nieuwkomer Bart. Wouter stond met 2-0 voor maar werd toen ingehaald door Bart die er 2-2 van wist te maken. Erg knap om dit klaar te spelen tegen de clubkampioen. G.Z.T.M. denkt dat Bart met enige oefening makkelijk in de top kan belanden.
Uiteindelijk versloeg Wouter Bart met 3-2.

Sander vd A gooide zijn partij deze avond tegen Riekske en verloor deze met 3-0. Sander zette deze avond volgens omstanders alles in op het prijsgooien en niet op de competitie.

Toen kwam de partij Riekske tegen Frank. Deze partij was erg spannend en de druk voor Riekske was erg hoog omdat zij zich als bekerwinnares moest bewijzen. Helaas was de druk te hoog, de temperatuur niet goed en de belichting matig waardoor zij de partij verloor met 3-2.

Het prijsgooien was weer erg spannend deze avond omdat iedereen de fantastische prijzen wou winnen. Sander vd A gooide ineens verassend goed en won alle prijzen die er te winnen waren. De tweede ronde prijsgooien ging over een oversized onderbroek met grappige teksten en Sander wist zijn tegenspelers af te bluffen door te zeggen dat de onderbroek aangetrokken moest worden door de winnaar en hierdoor werd de druk om te winnen iets kleiner.
Net toen Sander de onderbroek gewonnen had en deze zoals beloofd aan zou trekken kwam zijn vriendin Liesbeth binnen. Dit weerhield Sander er niet van zijn belofte na te komen en trok de onderbroek voor een publiek van 25 man aan. Vele foto’s werden gemaakt.
G.Z.T.M. wil deze foto’s/ video’s niet prijsgeven omdat dit niet geschikt is voor mensen onder de 40 jaar.
Sander bedankt, we hebben verschrikkelijk gelachen.
Willem van de Burgt wil de dames van de boekhouding van het prijsgooien bedanken. Zonder jullie was het niet geslaagd.

In de finale stonden Wouter en Frank van Lieshout. Een erg spannend potje omdat de rivaliteit erg hoog was. Maar zoals altijd won onze clubkampioen Wouter van Lieshout met 5-3.
Vele medespelers hopen dat Frank van Lieshout volgende maand verhinderd is omdat deze een goede kans maakt in de top 8 te verschijnen.

G.Z.T.M. dankt Wouter van Lieshout van Prijsdiscount voor het schenken van de wisselbeker voor het dubbeltoernooi en het schenken van 30 euro aan de clubkas. Wouter bedankt.

Daisy bracht deze avond een mogelijk nieuw lid mee genaamd Anoeska. Wij hopen dat ze lid wil worden van onze club.

Wij verwachten dat er volgende maand weer een goede opkomst zal zijn omdat dit de laatste kans is voor iedereen om bij de top 8 te komen en in de finale te belanden.

Met vriendelijke groet,

Willem van de Burgt
2011
.gztm
Verslag dart avond  08-01-2011
Nieuws
08.01.2011
Jurgen van de Biggelaar gooit 2 x 140 !

Frank nu in de finale gekomen !

Sander v.d. Aa wint prijsgooien twee maal achter elkaar.
  
Opgemaakt

door: Willem van de Burgt
plaats: Heeswijk
datum: 08-01-2011